ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Από μικρή με φώναζαν Βίκυ, οπότε σπάνια συστήνομαι με το βαφτιστικό μου- Βασιλική· Βίκυ Μπάλλου, λοιπόν. Γεννημένη ένα φθινοπωρινό Σαββατόβραδο του 1998 – αν και οι ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.
 
Μικρή σεργιάνιζα στα λογοτεχνικά μονοπάτια των βιβλίων, μέχρι που ξεκίνησα να … διαγράφω τα δικά μου. Ανέκαθεν παρατηρούσες διάσπαρτα στιχάκια στο γραφείο μου, μα στη διάρκεια της εφηβείας, οι λέξεις έγιναν το απάγκιο της ψυχής μου.
Στην πρώτη δημόσια προσπάθεια, τα γραφόμενά μου φιλοξενήθηκαν στο “Fwords”. Σήμερα, τα κείμενά μου ταξιδεύουν στο “Μεταξύ μας” , στο “Πυθαγόρειο Θεώρημα” και στο “Addictive.gr”.
 
To “Fairytale” είναι ένα παλατάκι για τις νεράιδες μου – όπως συνηθίζω να αποκαλώ τις λέξεις μου. Χαρά, τιμή κι ανταμοιβή μας, η επίσκεψή και η παρέα σου. Καλώς ήλθες!
 
*Μπορείς να μοιράζεσαι ελεύθερα τα κείμενα με τους φίλους σου, σημειώνοντας πάντα την πηγή και το όνομα του συντάκτη. Αυτή η απλή αναφορά υποδηλώνει σεβασμό προς εκείνον και προς τον εαυτό σου.
______________________________________________________
 

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: